Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,7
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
9,1
Personel
9,6
Stosunek jakości do ceny
9,4

Opinie

    Jarosław
    pl

    Ocena

    9,2
    14 maja 2018

    To był udany pobyt (mimo słabej pogody)

    Przemili gospodarze. Czysto i schludnie. Chętnie tu wrócę.
    belabe
    pl

    Ocena

    9,6
    10 maja 2018

    Na pewno tam wrócimy :)

    w pięknym i zadbanym obejściu znajduje się murowany grill dostępny dla gości pensjonatu.
    Smaczne śniadania, spokój , cisza. Na stołówce znajduje się czajnik, kawa i herbata dostępne przez cały dzień dla gości. Jest też lodówka ,w której można przechowywać własną żywność.
    Marta Gumułka
    pl

    Ocena

    8,3
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    joanna
    pl

    Ocena

    10
    1 maja 2018

    Pobyt byl bardzo udany

    Dla mnie nic
    Podobalo mi sie wsystko piekne pokoje pyszne sniadania mila obsluga
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    16 kwietnia 2018
    Wyjazd zarezerwowalam dla Rodziców, którzy wrócili baaardzo zadowoleni. Dziękuję pięknie za ich udany weekend :-)
    Paweł
    pl

    Ocena

    10
    12 kwietnia 2018

    Polecam wszystkim.

    Bardzo mili właściciele, fajne warunki, pyszne śniadania, blisko do centrum.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    7,5
    8 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Przemysław
    pl

    Ocena

    8,3
    26 lutego 2018

    Narty

    Brak
    Bardzo dobre śniadanie, czysty, zadbany pokój oraz bardzo miły personel. Dodatkowo bezpłatny parking.
    Alina
    se

    Ocena

    9,6
    25 lutego 2018

    jastesmy zachwyceni.

    Ze tak krotko.
    Gospodarze objektu przesympatyczni,mili ,uprzejmni i pomocni w razie potrzeby. Sniadania znakomite a ciasta paluszki lizac. Blisko wyciagow talezykowych ,ok 200m. ,blisko centrum miasta. Bardzo nam sie podobalo i juz planujemy przyjazd w to samo miejsce za rok.
    sogiska
    pl

    Ocena

    9,6
    24 lutego 2018
    Jasny przestronny pokoj
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,2
    23 lutego 2018

    Super udany pobyt

    Mili gospodarze, pyszne śniadania, domowa atmosfera. Cisza, spokój, choć to obiekt w pobliżu centrum
    Maciej
    pl

    Ocena

    10
    18 lutego 2018

    Chętnie tu wracamy

    Kolejny raz gościliśmy w Pawłówce i jesteśmy z pobytu bardzo zadowoleni. Ciepło, wygodnie i czysto, smaczne i urozmaicone śniadania, dodatkowo codziennie pyszne ciasto:) Możliwość przechowania sprzętu narciarskiego, czy stół do ping-ponga to dodatkowe atuty pensjonatu. Życzliwi i uśmiechnięci właściciele dbają o swoich gości i sprawiają, że chce się tu wracać:)
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    13 lutego 2018
    Dogodne położenie pensjonatu. Ciepło i dużo przestrzeni w pokoju. Widok z okna na Szrenicę. Bardzo smaczne śniadania. Dostęp do kawy, herbaty i czegoś słodkiego bez ograniczeń.
    OSM11
    pl

    Ocena

    10
    12 lutego 2018

    Po raz kolejny doskonale

    Bardzo przyjemne miejsce, mili gospodarze, czysto w pokojach, zakaz palenia w całym obiekcie, doskonale śniadania, lokalizacja blisko centrum, ale jednak na uboczu. Polecam
    karolina
    pl

    Ocena

    9,6
    9 lutego 2018

    Bardzo miła atmosfera i smaczne posiłki:)))polecam!!!

    Bardzo mili właściciele i bardzo czysto:). Niektore hotele powinny brac przykład z pensjonatu Pawlowka jesli chodzi o czystość pomieszczeń.
    andrzej
    pl

    Ocena

    10
    6 lutego 2018
    śniadania bardzo dobre w formie bufetu szwedzkiego plus codziennie coś słodkiego do kawy. czysto cicho bardzo miła obsługa. polecam 10/10
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    10
    5 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Szymin
    pl

    Ocena

    9,6
    4 lutego 2018
    Śniadania bardzo dobre, domowe z dobrych produktów. Pokoje czyste przestronne. Do centrum miasta 10 minut spacerkiem. Polecam.
    Marcin Gdańsk
    pl

    Ocena

    9,2
    3 lutego 2018
    Cisza spokój, dobre śniadania, stół do gry w tenisa, bardzo mili właściciele , którzy doradzą co zwiedzić
    Iwona
    pl

    Ocena

    9,6
    31 stycznia 2018

    Bardzo przyjemny obiekt

    Czysto i przyjemnie. Bardzo smaczne śniadanko, Polecam
Ładowanie opinii